Ik werk met producten van de volgende merken:

logo merk curasano 
 logo merk depend
 logo merk pedicures
 logo merk puurr
Privacyverklaring Schoonheids- & Pedicuresalon Beautycare Nathalie
Deze Privacyverklaring is van toepassing op alle persoonsgegevens die Beautycare Nathalie verwerkt van haar klanten.
Indien u klant wordt van Beautycare Nathalie, of om andere reden persoonsgegevens aan Beautycare Nathalie verstrekt, geeft u uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens in lijn met deze Privacyverklaring te verwerken.
Geadviseerd wordt om deze Privacyverklaring door te lezen en te bewaren in uw eigen administratie.
1. Verantwoordelijke
Verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens is:
Beautycare Nathalie, Tijmhof 39, 5482 PP Schijndel
De salon is bereikbaar via:
Telefoon: 06-40952791
of email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
2. Welke gegevens verwerkt Beautycare Nathalie met welk doel
2.1. De volgende persoonsgegevens worden verwerkt:
a) Voor- en achternaam, geboortedatum
b) Telefoonnummer en emailadres
c) Formulier met huiddiagnose en eventuele gezondheidsgegevens
d) Productgebruik van gegeven behandeling
e) Het afhandelen van uw betaling
2.2. Beautycare Nathalie verwerkt de in sub 2.1. genoemde persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:
a en b) Uw naam, telefoonnummer en e-mailadres worden gebruikt voor:
* contact over het te maken afspraken en de annulering van afspraken.
* het reageren op uw vragen of productbestellingen.
c) Uw gezondheidsgegevens en huiddiagnose worden gebruikt om deze in de voortgang van de behandelingen te monitoren.
d) De informatie over productgebruik van de gegeven behandeling wordt gebruikt om bij eventuele huidreacties na te gaan voor welk product er een overgevoeligheid bestaat.
e) Beautycare Nathalie is wettelijk verplicht om haar financiële gegevens te overhandigen aan de Belastingdienst.
2.3. Email berichtgeving:
Beautycare Nathalie gebruikt uw naam en e-mailadres om nieuwsbrieven toe te sturen.
2.4. Informatie verstrekking aan derden:
Beautycare Nathalie verkoopt haar gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstekken om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
3. Niet- persoonlijke informatie
Wanneer u de website bezoekt, wordt er automatisch anonieme of geaggregeerde gegevens verzameld van niet- persoonlijke aard.
(bv. het type computerbesturingssysteem, het type internetbrowser, het aantal bezoeken en gemiddelde tijd die u er doorbracht, de pagina’s die u heeft bekeken.)
Deze anonieme gegevens worden gebruikt om de inhoud en gebruik van de website te analyseren, te verbeteren en te optimaliseren.
4. Gebruik van uw persoonlijke informatie die naar andere websites wordt verzonden
Beautycare Nathalie is niet verantwoordelijk voor de privacy verklaringen van andere websites, noch voor de uitvoering van dat beleid, zelfs niet als u op de website van Beautycare Nathalie terecht kwam via de website van een derde.
5. Bewaartermijnen
Beautycare Nathalie verwerkt en bewaart uw persoonsgegevens tot het moment dat u verzoekt de gegevens te verwijderen.
Aansluitend worden de persoonsgegevens vernietigd.
6. Beveiligingsmaatregelen
6.1 Ter bescherming van uw persoonsgegevens heeft Beautycare Nathalie passende technische en organisatorische maatregelen getroffen.
7. Inzagerecht
7.1. Via de eigenaresse van Beautycare Nathalie, Nathalie van Prooijen-van Veghel, kunt u mits bewijs van identiteit (kopie identiteitskaart) een schriftelijk, gedateerde en ondertekend verzoek indienen om uw persoonsgegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen.
Beautycare Nathalie zal uw verzoek in behandeling nemen en u binnen een maand na ontvangst hierover informeren.
7.2. Indien u bezwaar wilt maken tegen de (verdere) verwerking van uw persoonsgegevens als bedoeld in artikel 2, kunt u eveneens contact opnemen met de eigenaresse van Beautycare Nathalie.
7.3. Indien uw klachten heeft over de wijze waarop Beautycare Nathalie uw gegevens verwerkt of uw verzoeken behandeld, kunt u contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.
7.4. Eventuele vragen en/ of opmerkingen over deze Privacyverklaring kunt u contact opnemen met de eigenaresse van Beautycare Nathalie via telefoon: 06-40952791 of email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
8. Wijzigingen
Deze Privacyverklaring kan worden gewijzigd.
De wijzigingen worden via de website bekend gemaakt.
Geadviseerd wordt om regelmatig deze Privacyverklaring te bekijken.