Ik werk met producten van de volgende merken:

logo merk curasano 
 logo merk depend
 logo merk pedicures
 logo merk puurr

Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website.

Uiteraard besteedt Beautycare Nathalie veel zorg en aandacht aan alle informatie op deze website en streven wij er naar om deze website zo up-to-date mogelijk te houden. Ondanks dit bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is. Uiteraard zal Beautycare Nathalie, zodra een fout of onjuistheid ontdekt wordt, deze verbeteren.

Beautycare Nathalie is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit gebruik van informatie die door Beautycare Nathalie  op deze website wordt gegeven. Beautycare Nathalie wijst hierbij dan ook alle aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze website en de informatie van websites door derden waarnaar wordt verwezen op deze website middels links (verbindingen).

Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van deze website.

Verwijzingen of links (verbindingen) naar websites door derden of bronnen die geen eigendom zijn van Beautycare Nathalie zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van deze website.

Beautycare Nathalie is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze websites of bronnen.

Beautycare Nathalie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke websites of bronnen. Beautycare Nathalie is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke sites of bronnen. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van deze website, wordt door Beautycare Nathalie uitdrukkelijk afgewezen.

Eventuele type-fouten zijn voorbehouden.

Openingstijden

 Maandag 09:00 - 16:00
 Dinsdag

08:45
18:30

-

13:45
21:00

 Woensdag Gesloten
 Donderdag 08:45
18:30
- 13:45
21:00
 Vrijdag  08:45 - 13:45
 Zaterdag Gesloten
 Zondag Gesloten